الحلويات الباردة
الجمعة 26 أغسطس 2011 - 10:36
بسكويت بالكريم كراميل
1- نرص البسكويت في صينية طبقة واحدة.
2-نشقر اللبن البودرة على النار لما لونه يصفر شوية .
3-نطفي النار و نضيف عليه الكريمة اللبانى و الزيت و السكر البودرة و نقلب لحد ما تبقي عجينة.
4-نضعها فوق طبقة البسكويت الأولي اللي في الصينية.
5-نرص طبقة بسكويت تانية فوق العجينه.
6- نعمل كيسين كريم كراميل على كوب واحد لبن على النار و نضيف عليه معلقتين كريمة لبانى و نقلب .
7- نضع الكريم كراميل على الوجه فوق البسكويت و نوزعه جيدا.
8-يوضع في التلاجه لمدة 20 دقيقة و بالهنا و الشفا.
2 علبة بسكويت شاى
4 ملاعق كريمة لبانى أو علبه قشطة( معلبة مش بلدى)
كوب صغير لبن بودرة
1/2 كوب زيت
1/2كوب سكر بودرة
2 كيس كريم كراميل
كوب حليب
الطريقة:
4 ملاعق كريمة لبانى أو علبه قشطة( معلبة مش بلدى)
كوب صغير لبن بودرة
1/2 كوب زيت
1/2كوب سكر بودرة
2 كيس كريم كراميل
كوب حليب
الطريقة:
1- نرص البسكويت في صينية طبقة واحدة.
2-نشقر اللبن البودرة على النار لما لونه يصفر شوية .
3-نطفي النار و نضيف عليه الكريمة اللبانى و الزيت و السكر البودرة و نقلب لحد ما تبقي عجينة.
4-نضعها فوق طبقة البسكويت الأولي اللي في الصينية.
5-نرص طبقة بسكويت تانية فوق العجينه.
6- نعمل كيسين كريم كراميل على كوب واحد لبن على النار و نضيف عليه معلقتين كريمة لبانى و نقلب .
7- نضع الكريم كراميل على الوجه فوق البسكويت و نوزعه جيدا.
8-يوضع في التلاجه لمدة 20 دقيقة و بالهنا و الشفا.
رد: الحلويات الباردة
الأحد 18 سبتمبر 2011 - 12:31
مشكور بارك الله فيك الله يطول عمرك ويحفظك لنا أخي الكريم و شكرا
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى